Изненадваща покана да стане част от звездните участници в следващия сезон на „Като две капки вода” получи актьорът Владо Карамазов. Той бе в публиката при последното издание на шоуто заедно със своята колежка Теодора Духовникова. Двамата рекламираха сериала „Дяволското гърло”, в който имат главни роли. Криминалната драма, чието действие се развива в Родопите, привлече заслужено вниманието на киноманите още с първия си епизод, както и възхищението на зрителите.

Продуцентът Маги Халваджиян предрече бляскаво бъдеще на „Дяволското гърло” по световните пазари и покани Карамазов да имитира в следващия сезон на Капките. Звездата обаче се измъкна с традиционното: „ще видим”. Димитър Рачков веднага преведе, че всъщност колегата му се отказва от участие и злъчно се пошегува, че по принцип Карамазов приема всякакви ангажименти.

Което не е без основание, защото в момента Владо озвучава поне десетина реклами по телевизията, участва в „Дяволското гърло”, започна снимките и за последния сезон на „Откраднат живот”, а заедно с това активно участва в няколко театрални пиеси. Той пее добре, уверил се лично Рачков, по време на съвместната им работа на сцената, но явно двамата няма да се срещнат и на сцената на имитаторското шоу.