Актьорът Владо Карамазов бавно побелява. Той сам си призна очевидното в предаването „Нека говорят“ по bTV, където сподели, че очаква с нетърпение да види, дали това ще вдигне акциите му сред нежния пол.

„Сдавам жестоко багажа. Ето, тук посребрих се. Побелях вече. Минах в други години“, пошегува се той.

След няколко дни водещият на „Сървайвър“ е трябва да отпътува за снимките на новия сезон. „Притеснено ми е, защото „Сървайвър“ си е едно приключение с много неизвестни“, каза той.

Владо не приел веднага да бъде водещ на предаването, тъй като в момента тече активен театрален сезон. Освен това с двама свои приятели планира да отвори „нещо като фирма“. Проектите му, обаче, ще трябва да се „замразят“ за две месеца, а когато той се завърне от Камбоджа, ще ги продължи.

Докато Владо снима „Сървайвър“ постановките с негово участие няма да се играят. Те са общо 8 на брой. Актьорът е много благодарен, че режисьорите са проявили разбиране и не са решили да го заменят с друг във въпросните пиеси.

„Камбоджа е страна, в която съм бил 2005 година. Знам какво е в Камбоджа. Абсолютно нищо общо в предишните локации, където снимахме предишните „Сървайвър“-и. Нищо общо. Това е недружелюбна страна“, сподели той. „Когато бях в Камбоджа си казах: „Това е може би единствената страна, в която повече никога няма да стъпя през живота си. И ето сега, с течение на обстоятелствата, ме довеждат, че аз ще стъпя и то за един много дълъг период от време“, допълни Карамазов, пише ''Блиц''.