Всеки ден чуваме неговия глас. Той е човекът, който от две години уверено казва "М- Тел - това е твоят глас". Актьор, тв водещ, истински секс символ, а отгоре на това и дубльор на мобилния оператор. Естествено - Владо Карамазов.

Участието му в реклами на "М- Тел" започва още преди 5 г. Току-що завършил НАТФИЗ, Владо се явява на кастинг и веднага го харесват. Ролята му - досущ като сваляча Джоуи от “Приятели” да омайва жените със сладки приказки.

"Седях на едно място, а момичетата пред мен се сменяха. Аз им говорех, и говорех, а те просто ме слушаха. Посланието беше за неограничените разговори", спомня си сцената той.

Работата приключва за ден. Явно операторът е толкова доволен, че не след дълго го кани да бъде човекът зад кадър, на когото всеки може да се довери.

"Това е наистина голям опит. Свързах се с едни от най-добрите в бранша студиа и тонрежисьори. Те ме научиха на много неща. Никога преди това не бях работил с дублаж", разказва актьорът.

Той трудно свикнал да чува гласа си толкова често. Познават го най-близките му хора, защото в действителност той звучи малко по-различно и в театъра, и в киното, та дори и в разговорите си с приятели. "Все пак техниката, с която се записват рекламите, е много по-чувствителна и гласът се обработва", уточнява той.

Докато записва, най-сложните думи му били всички, завършващи на "-ние" като настроение. " Много е различно да застанеш пред микрофон и да дублираш от това да си на сцена и да играеш роля", разказва Карамазов.

В момента Владо работи по нов клип - за телевизията на "М- Тел" "Куатро". Междувременно се снима и във филма "Адриана" с Петър Попзлатев. През новия театрален сезон може да го гледаме и в постановките "Сирано дьо Бержерак", "Вишнева градина", "С любовта шега не бива", "Рибарят и неговата душа", "Идеалния мъж", "Балът на крадците", "Отело", "Казанова".

Източник: в. "24 часа"