Актьорът Владо Пенев буквално не сваля ризата от гърба си.

Инспектор Попов се показва постоянно с едни и същи дрехи, независимо по какъв повод е поканен някъде. Бившият служебен министър на културата залага на еднообразно съчетание - риза, черно сако и анцуг за по-студените дни или пък къси панталони с дълги чорапи за по-топлите, пише ''Всеки ден''.

В този вид Владо се явява дори на официални мероприятия, без да го интересува, че всички останали са се барнали в смокинги. „Така ми е удобно, така се обличам! Какво толкова?! Трябва ли постоянно да обикалям по магазините и моловете", оплакал се Пенев пред приятели.



Въпреки това обаче много негови колеги започнали да му правят намеци, че не е зле малко да разнообрази гардероба си. Адашът му Владо Карамазов дори заплашил, че ще го завлече на шопинг и ще му купи някой и друг костюм.

Пенев има проблеми с избора на дрехи, най-вече заради голямото шкембе, което съвсем наскоро лъсна. Наднормените му телеса го принуждавали да пазарува от магазини за едри хора, а това било твърде голямо унижение за него.

„Този анцуг ми приляга добре и не си личат бедрата ми, затова го нося, особено когато ще ме показват по телевизията", категоричен бил звездата от „Под прикритие".