Една от най-бляскавите светски двойки официално сложи край на брака си.

Бившият футболен национал Владимир Манчев се разведе с прелестната Елеонора.

Двамата се ожениха през 2004 г. и след повече от 10 години съпружески живот пътищата им окончателно се разделиха. Кризата в отношенията им е от около две години, след като футболната кариера на Владо приключи и доходите в семейството рязко спаднаха.

Днес Манчев е помощник-треньор в ЦСКА, но заплатата му е прекалено малка, за да покрива нуждите на Елеонора. Според някои слухове Манчев сериозно залитнал по хазарта през последните години и това е една от основните причини за раздялата му с Нора.

Манчев и Елеонора се ожениха през 2004 г. точно преди заминаването на националния отбор за европейското първенство. Сватбата им бе едно от най-бляскавите светски събития в столицата. За настроението на гостите им се погрижиха лично Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Две години по-късно чернокосата красавица беше определена за Мисис България, а на следващата година стана Мисис Свят.

Дълги години двамата бяха светска двойка за пример и редовно посещаваха заедно най-бляскавите събития в София. В момента Манчев няма нова сериозна приятелка и, изглежда, още страда по красивата си вече бивша съпруга. През последните години Нора е била мъжът в семейството и доходите в къщата са идвали основно от нея. Докато беше футболист, Манчев изкарваше сериозни пари покрай кариерата си във Франция и Испания.

Въпреки това бившият национал явно не е успял да умножи или поне да спести част от приходите си. Преди няколко дни Владо бе засечен от "България Днес"да пазарува евтини кебапчета в Борисовата градина, което е явно доказателство за неособено доброто му финансово състояние.

След развода Манчев е неузнаваем и приятели признават, че не е останала и капка от веселото му настроение и чувството за хумор. Според упорити слухове разводът е и вследствие на многобройните изневери на Елеонора. През годините тя бе спрягана за любовница на кого ли не, включително и на футболните легенди и колеги на мъжа й Христо Стоичков и Любослав Пенев, както и на редица добре облечени бизнесмени със съмнителна репутация.

Решението за развода е на Елеонора, която отдавна се изнесе от семейното жилище и днес обитава баровски парцел в полите на Витоша. Към момента красавицата все още носи фамилията Манчева, но най-вероятно съвсем скоро ще се върне към моминското си име.