Една мечта на бившия национал по волейбол и сега шеф в Левски – Владо Николов, ще се сбъдне след няколко месеца, научиха от Tialoto.

Той ще стане баща на момиче от четвъртия опит. Владо и съпругата му Мая се радват на трима сина – Александър, на 13 години, 10-годишният Симеон и най-малкият, Филип, който е на годинка и половина.

Всъщност четвъртото дете, което носи Мая, изобщо не било планирано и раждането му било под въпрос. Най-вече за нея.

„Когато разбрах, че съм бременна, не подскочих до тавана от радост. Защото все пак си имаме още един мъник, който е едва на година и половина в момента. Основната роля да ме убеди да пробваме още веднъж шанса да имаме момиченце беше на Владо. Аз се дърпах в началото, защото с четири деца си е сложно, откъдето и да го погледнеш. От друга страна, си има доста положителни страни. В един момент размислих и започнах и аз да се радвам, че ще имаме четвърто дете“, разказва пред сп. Story съпругата на волейболиста.

А когато разбрали, че носи момиченце, еуфорията в семейството била голяма. Радват се и батковците.

„В началото малко се притеснявах как ще им съобщя новината, представях си реакция от типа: „Пак ли!“ – споделя многодетната майка. – Но те го възприеха добре, още повече се зарадваха, че този път ще имат сестричка.“

Сега тя е в петия месец на бременността и, живот и здраве, в края на април, ще гушне дъщеричката си.

Засега бъдещата майка не е мислила по въпроса как ще се справя с отглеждането на четирите деца. Но не се притеснява, защото, откакто цялото семейство се прибра в България, ѝ е доста по-лесно. Филип ходи на ясла, а батковците са вече достатъчно големи да се гледат сами.