С цели 21 килограма по-лек е бившият културен министър Владо Пенев. Заслуга за това има актьорът Руслан Мъйнов, който го посъветвал да следва диетата "Зоната", а резултатите не закъснели. Благодарение на това комисар Попов от „Под прикритие” днес е просто неузнаваем, пише "Телеграф".

Владо Пенев отдавна искал да отслабне, докато най-накрая му се отдало да намери начин да се освободи от излишното тегло. Той успял да се освободи от кошмарните 120 килограма и да стигне до желаните 99.

Със същия режим се втали и неговата колежка и бивша изгора Мартина Вачкова. Тя също като Руслан му помага, като убеждава Пенев, че досегашните му методи за гладуване и модерни диети не са начин да се поддържа във форма.

Актьорът признава, че е изпитал на гърба си всички популярни диети и се мъчил като грешен дявол във фитнеса, но без траен резултат. Сега изглежда е решил да промени нещата. „Минавайки край огледалото видях за какво става въпрос.

Станал бях над 120 килограма, а не съм висок 2 метра. Всеки килограм отгоре ми е в повече, а този път бях качил над 40 кила, казва Пенев. След като взел решение актьорът се обърнал към специализирана фирма, която изготвя диети „Зоната” за своите клиенти.

„С моя начин на живот и работа, ми отнема доста време сам да мисля и приготвям храна по „Зоната”. Да ползвам готова услуга ми е по-удобно”, казва Пенев.

„Имам дрехи, които не можех и да си помисля да облека. Сега ми стават перфектно. Самочувствието ми е на ниво, доволен съм от постиженията си.

Живея с убеждението, че всичко в живота ми зависи от мен”, казва още актьорът. Той обаче признава също, че невинаги е в „Зоната” и си позволява някои изкушения през уикендите.

Източник: novini.bg