Бен Афлек и звездата от „Вади ножовете“ и „Смъртта може да почака“ Ана де Армас потвърдиха връзката си. Въпреки че все още не са коментирали публично романса си, те станаха плячка на папараци по време на почивка в Коста Рика, където показаха сериозна близост. По време на разходката си 47-годишният Афлек и 31-годишната Де Армас споделят изключително романтичен момент.

Актьорът ласкаво придърпва любимата си към себе си, за да я целуне, след което става ясно, че и двамата искат да запечатат този момент, правейки си няколко селфита с телефона на кубинската актриса от "Вади ножовете", както и с фотоапарата, който Афлек носи със себе си. Бен и Ана се запознали на снимачната площадка на новия си филм „Deep Water“, който ще излезе през ноември. Киномани обаче предупреждават, че Афлек и де Армас може само да играя за пред камерата, за да направят реклама на лентата. В него те играят семейна двойка.

Двамата провокираха любовни слухове съвсем наскоро, след като бяха забелязани заедно в Хавана – родното място на актрисата. „Ана беше неговият гид и го заведе на всичките си любими места. Бен очевидно се наслаждаваше на приключението – беше в страхотно настроение и изключително дружелюбен към феновете, с които с удоволствие се снима. Двамата посетиха няколко ресторанта, за да пробват местната кухня“, заяви анонимен източник пред „People“.

Ана се мести от Куба в Испания на 18 години, за да започне актьорската си кариера. От 2011 до 2013 тя беше омъжена за испанския си колега Марк Клотет. Името на Бен Афлек е било свързвано си имената на няколко актриси след развода му с Дженифър Гарнър. Двамата бяха женени от 2005 до 2018 г., когато преживяха дълга и болезнена раздяла. Имат три деца - Самюел, Вайълет и Серафина.

снимка: инстаграм celebs_in_touch