Влюбени с почти двойна разлика във възрастта ще проверят колко е силна връзката им в “Истината за нас” довечера по Нова тв.

“Ще ми поднасяш ли закуска в леглото и след като се оженим?” “Ще спреш ли да пръцкаш сутрин?” Това са част от въпросите, които притесняват 36-годишната Диана от Монтана. Тя търси истината с детектора на лъжата, който се използва в шоуто на Нова.

Любимият й Иво (20 г.) чистосърдечно отговаря положително на първия въпрос и... отрицателно на втория. “Само това ме дразни у него”, казва Диана. Иво пък е категоричен, че у нея нищо не го нервира.

Майката на младия мъж е починала преди 2 г. И с това е свързано друго терзание на Диана - дали любимият й не приема нея като заместител на родителя. “След като минахме на детектора на лъжата в предаването, разбрах, че наистина държи на мен като на жена”, обясни Диана пред “Труд” вчера.

С Иво са заедно от 9 месеца, запознали се в дискотека. Тя е касиерка на бензиностанция, а той - строител. Диана, на която предстои развод, живее с 8-годишния си син. Дъщеря й, която е само с 4 г. по-малка от Иво, е при татко си в Чехия. Първоначално щерката се ядосала на младото гадже на мама, но после го одобрила. Като разбрал, че Диана и Иво ще се женят, бившият й съпруг пък... отворил бутилка шампанско.

Роднините на младежа харесвали бъдещата снаха, призна самият Иво пред “Труд”.