"Имам внук! Велико е!", написа в личния си профил във фейсбук Кремена Халваджиян в четвъртък. Така тя първа съобщи новината, че е станала баба на момче.

Синът на Алекс и Бебо - засега така наричат бебето на Бедрос Халваджиян и приятелката му Александра Енева - бивша адреналинка в "Господари на ефира". До вчера следобед двамата все още не бяха избрали име на бебето.

В четвъртък в 10,05 ч Енева ражда бебето нормално. То тежи 3,300 кг и е високо 52 см. Появи се на бял свят във болница "Шейново" с грижите на целия екип на доктор Гагова.



"Днес станах дядо, Кремена е баба, Бебо е татко, а Алекс е мама! Още един член на клана" - така се похвали в социалната мрежа и продуцентът Магърдич Халваджиян малко, след като съпругата му вече беше обявила новината.

Тъй като той е извън България, в четвъртък вечерта Кремена Халваджиян празнува без него. Тя е била в столичен клуб заедно тв водещата Мария Игнатова.

Междувременно Халваджиян, който с продуцентската си компания "Глобал филмс" прави "Х Фактор", и Нова тв решиха да спрат концертите на младите участници. Финалът на риалитито се отлага за януари. Сега изпълнителите подготвят коледен концерт, който Нова тв ще излъчи в сряда - 24 декември.