Шеф на рекламна агенция с интересно хоби e в центъра на „Вездесъщият” - новия филм на режисьора Илиян Джевелеков.

Вживял се в ролята на Големия брат, Емил (Велислав Павлов) се вманиачава в това да следи всичко около себе си със скрити камери. Постепенно това занимание му донася, колкото забавни моменти, толкова и нежелани истини. Именно през погледа на воайора, лентата, продуцирана от „Мирамар филм”, поставя въпроса за личното пространство в съвременния свят на СРС-тата и навсякъде дебнещите камери за видеонаблюдение.

Това е дебютната главна роля в кинопроект на Павлов, познат на широката публика от участието си в сериалите „Отплата” и „Дървото на живота”. Потенциална жертва на героя му се оказва и Теодора Духовникова. В интервю наскоро актрисата разкри, че във „Вездесъщият” скача в кожата на тиха, събрана в себе си жена. Заедно с Весела Бабинова и Анастасия Лютова, Духовникова ще представлява женското обкръжение около героя на Павлов.

Сред другите имена в каста на „Вездесъщият” попадат Михаил Мутафов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Борис Луканов, Тони Минасян и др. За новия си проект Джевелеков е заложил на съчетание между вече утвърдени звезди и актьори, които до момента са се изявявали предимно в театъра.

Снимачната клапа на филма вече щракна в София, като се очаква целият проект да бъде заснет през лятото. „Ще видим знакови улици и типична архитектура както през кинокамерата, така и през обектива на камери за видеонаблюдение. Естеството на историята предопределя модерна и необичайна визия, която ще ни потопи в света на затъващия в манията си Емил”, обещават от „Мирамар филм”.

Зад камерата застава същият екип, отговорен за превръщането на Love.net в абсолютен хит на българското кино. Сценарият е поверен на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, а художник – Георги Димитров. Лентата се очаква да тръгне по екраните през пролетта на 2017 г.