Камелия Воче се разплака и си събра багажа, за да излезе от “ВИП Брадър”.

Това се случи след нов скандал на певицата с майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева.

Той е вследствие на седмична мисия “Демокрация”. В нея на Албена Вулева е отредена ролята да определя какво ще се случва във ВИП къщата, без никой от съквартирантите да заподозре. Така бившата водеща на “Сигнално жълто” провъзгласи Атанас Месечков за готвач.



Той трябваше абсолютно сам да се справя в кухнята, но на помощ му се притече Камелия Воче. Това стана повод Биг Брадър да глоби съквартирантите.

В резултат Людмила и Камелия започнаха да се заяждат и Воче обясни на рускинята, че ако с дъщеря всичко е наред, би трябвало вече да има деца. Захажаева отвърна, че сигурно децата на певицата са побъркани.

Заради коментара Камелия пожела да напусне риалитито и обвини съквартирантите си, че не са я защитили. Впоследствие обаче звездите я успокояват и тя решава да продлжи играта си.

Междувременно лошите отношения между Жени Калканджиева и Тачо продължават. Затова шефката на “Визаж” все още спи при Кали. След многократни опити да изглади отношенията с жена си мъжът се заиграва с Елена Кучкова. “Защо не те срещнах няколко месеца по-рано, когато имахме проблеми”, казва той.