Психоложката Лилия Стефанова, която в последно време работи в телевизията на Дългия 7/8 ТВ категорично отрече спекулациите, че е любовница на Слави Трифонов. Според публикации в медиите двамата със Слави често вечер заедно в дискретен скъп ресторант в столичния квартал „Изток“ Лилия дори била посещавала дома на работодателя си в тузарския комплекс „Делта Хил“ в полите на Витоша.

Стефанова не пожела да коментира темата, тъй като според нея така само ще продължи да се дълбае в небивалици. Хубавиците има сериозен мъж до себе си и това не е Слави Трифонов. В момента секси психоложката няма ангажименти към телевизията, тъй като е в лятна ваканция.

„Отношенията ни със Слави са само приятелски“, категорична е Стефанова пред „България днес“. Лилия нашумя първо като футболна психоложка, а услугите и се възползва дори Националния отбор. Стефанова признава, че отново ще влезе в съблекалнята на Локомотив (Пд). От тази седмица русокосата красавица ще има за цел да мотивира футболисти за предстоящите международни битки в турнира Лига Европа, след като временно бе прекратила работа с тях. Тя и колежката и Кети Вандова бяха с основен принос за спечелване на купата през миналата година.