Овен- Благодарение само на вашата воля, ще успеете да свършите със задачите навреме. Има голяма опасност да попаднете под влияние на собствените си илюзии. Обърнете си внимание на здравето. Имате нужда да си отпочинете хубаво.

Телец- Настроени сте доброжелателно, но обърнете сериозно внимание на професионалните си задължения. Бъдете повече съсредоточени в работата си. Избягвайте да предприемате инициативи. По-добре изчакайте подходящ момент.

Близнаци- Вероятно ви очакват много неотложни дела, което ви изнервя допълнително. Заемете се да решавате проблемите си един по един по степента на важност. Ако се налага потърсете помощ или съвет.

Рак- Днес можете да се посветите на сериозната работа. Проявете повече делова активност. Сътрудничеството с подходящите хора ще ви донесе повече полза, отколкото да работите сами.

Лъв- Трябва да водите правилна финансова политика и разумно да се разпореждате със средствата. Често възникват изкушения обаче, на които е трудно да устоите. Непредвидени събития могат да объркат плановете ви.

Дева- Днес дори най–малкото необмислено действие може да доведе до грешки. Погрижете се за безопасността си. Лъжите и извъртанията няма да могат да ви помогнат особено. Така само ще си навредите повече.

Везни- Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Повишава се жизнената ви енергия и по-лесно ще успявате да се справяте с насрещните проблеми. Можете до голяма степен да разчитате на успех в начинанията си.

Скорпион- Бъдете крайно внимателни на работното си място, за да съумеете веднага да отреагирате при нужда. Някои неща няма да бъдат във ваша полза. Някой от колегите ви доста е амбициран и ви крои нещо.

Стрелец- Днес ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се отдават с лекота. Няма да ви липсва и вдъхновение. Възможни са проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако шофирате.

Козирог- Днес вероятно изпитвате спадане на жизненият тонус и вдъхновението ви. Нямате стимул за работа. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства.

Водолей- Лесно ще печелите симпатиите в своя полза. По-важно е да съумеете да съхраните приятелската и спокойна атмосфера. Около вас ще настъпи приятно обновление и оживление. Благоприятно е за размяна на услуги между приятели.

Риби- Много е важно да изберете правилната стратегия за деня. Не нарушавайте собствените си принципи. Бъдете избирателни в общуването си и в запознанствата си. Ще ви помогне и засилената ви интуиция.