Овен- Днес ще бъдете по-подозрителни и лесно ще избухвате, което ще смущава околните и ще ги накара да се държат на разстояние. Нужно е да определите реалните си цели и задачи. Не е от най-благоприятното време за делови операции. Добре би било да поизчакате.

Телец- Денят ще е значително спокоен. Не се предвижда нищо съществено да се случи във вашия живот. Неблагоприятно е за предприемане на рискове и инициативи. Не бива да се вълнувате много. Обърнете внимание на мислите и идеите на другите. В тях има резон.

Близнаци- Днес ще излъчвате едно особено очарование и сексапил, което няма да остане незабелязано от останалите, особено от представителите на другия пол. Това може да доведе до приятни емоции за вас. Не оставяйте обаче чувствата да вземат връх над разума.

Рак- Избягвайте финансовите операции днес. Покупките има голяма вероятност да са неудачни и да не се окажат това, което сте очаквали. Опитайте да потиснете вашата гордост и лесна обидчивост, така ще си спестите излишни неприятности.

Лъв- Днес сте по-бунтовнически настроени и ще реагирате на всичко, което ви се струва несправедливо или нередно. Можете да посочвате грешките на другите, но не прекалявайте с личните критики и нападки.

Дева- Имате нагласа да свършите множество дела - някои от тях с организационен характер. Ако ви предстоят преговори, денят не е твърде подходящ. Почти няма да ви остане достатъчно време, което да прекарате с партньора си или близките ви.

Везни- Има вероятност да срещнете човек, който ще ви достави приятни емоции. Ако имате да решавате важни дела, няма да е зле да ги отложите за по-благоприятно време или може да използвате нетрадиционни подходи.

Скорпион- Денят ще премине добре, ако действате праволинейно и следвате набелязаните планове. Партньорът ви или някой друг може да ви разочарова. Оставете си време да размислите, не бързайте да обвинявате. Винаги можете да го направите.

Стрелец- Всички дребни препятствия ще съумеете лесно да отстраните и бързо да се справите със ситуацията. Не проявявайте високомерие към колегите и околните. Препоръчително е вечерта да прекарате у дома си.

Козирог- Искате или не, нужно е да се съобразявате с обстоятелствата около вас. Пестете нервите на близките си, а също и своите. Не бъдете твърде саркастични. Възможни са проблеми със здравето.

Водолей- На работното място трябва да владеете емоциите си, да не избухвате, иначе ще загубите досегашните позиции. Може да си спечелите и врагове. Някои ситуации ще останат за вас неизяснени, а някои отношения неопределени.

Риби- Днес сте склонни да изпадате лесно в апатия. Такова е влиянието на космическите енергии. Причината не е у вас. Не обръщайте внимание на незначителни за вас хора, нито позволявайте малките спорове да ви разстройват.