Овен- Днес ще получите много импулси, чрез които ще преодолявате всякакви препятствия по пътя си. Отделете си време за това, което сте намислили. Не скривайте вашите желания, точно обратното - изразете ги!

Телец- Общуването с близкото обкръжение ще ви носи удоволствие. Променете нещо в реда на вашия подреден живот. Не планирайте нищо важно, защото има вероятност плановете ви да претърпят промени.

Близнаци- Благоприятно е да се заемете с научаването на нещо съвършено ново за вас. Съберете и обработете нужната информация. Лесно ще намирате общ език с околните, ще има и взаимна разбираемост.

Рак- Днес ще възприемате повърхностно света и нещата, които се случват около вас. Ще изчезнат вашите тягостни мисли, съмнения, страхове. Така ще живеете преимуществено в настоящето, без да мислите за бъдещето и забравили за миналото.

Лъв- Днес не се застоявайте дълго на едно място, избягвайте дългосрочната работа, тъй като бързо ще се изморите от това. Благоприятно за общуване и срещи. Удоволствие ще намирате навсякъде и във всичко.

Дева- Имате доста натрупано напрежение. Главното условие за деня е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. Избягвайте да казвате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите. Нека днес бъде ден на мира.

Везни- Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Вървете на срещи и се забавлявайте. Бъдете внимателни при работа с техниката.

Скорпион- Днес има тенденция да бъдете непрактични. Положителните вибрации ще преобладават над отрицателните. Склонни сте да предприемете някои нови действия. Заемете се с делата, които не изискват допълнително умствено и физическо усилие.

Стрелец- Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще се вдъхновите от нови идеи. Не е най-добрият ден за общуване с по-възрастни хора. Възможно е да почувствате болки в краката.

Козирог- Днес сте настроени доста решително и нищо няма да ви попречи да се промъквате с лакти напред. Старайте се да не вършите необмислени постъпки, които да повлекат след себе си нежелани последствия.

Водолей- Очаква ви един активен ден. Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите. Денят е благоприятен за отдих, интелектуални занимания и общуване.

Риби- Днес с младежка стръв ще се хвърлите в насъщните дела, но все така ще се получава, че по-дребните и странични неща ще отвличат вниманието ви от основните. Привечер ще разберете, че не сте успели да свършите почти нищо съществено.