Въпреки дъжда и все още нестопения сняг Преслава продължава да изумява феновете си с планински подвизи. Преди години, певицата не можеше да бъде засечена по стръмни урви или на дълги преходи, но днес е запалена туристка със съответната екипировка. Причина за любовта й към планината е явно гаджето й Павел, с когото тя предприема екскурзиите из Витоша, Рила и Пирин. Певицата разгледа и Боянския водопад, като не скри възхитата си от природните красоти. Преси обаче не пожела да се доближи максимално до водното пръскало и се ограничи да го наблюдава от прилично разстояние.

Причината бяха както лошото време и преспите, така и мечите следи, които тя забеляза в района.
Междувременно вестник „Шоу” съобщи, че Преслава се подложи на пластична операция, с която се опитва да си върне предишните позиции на попфолк сцената.
Чалга дивата винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на бюста й.

Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на даденостите й. Тя добре осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Отново в играта“.