Амбицираната редакторка на Вог е решила да привлече за корица, дукесата на Кембридж и съпруга на Принц Уилям, Кейт Мидълтън.

Според запознати, Уинтър се е помолила на прочутия фотограф и неин близък приятел Марио Тестино да използва връзките си в Кралството, за да убеди Кейт да се снима за изданието,пише dailymail.co.uk.

Тестино, чиито снимки красят почти винаги кориците на Vogue, беше любимец на принцеса Даяна, а приятелството му с Принц Уилям датира от няколко години. Именно той бе фотографът, който засне официалните годежни снимки на Уилям и Кейт миналия ноември.Тяхна неизвестна снимка,отново заснета от Тестино, украси преди няколко месеца корицата на сп.Vanity Fair

Уинтър е твърдо решена да постигне целта си. Според източници на Ню Йорк Пост, Ана постоянно разпитвала Марио дали има някакъв напредък с убеждаването на младата дукеса. Въпреки това, неговите усилия може да са напразни, защото се знае, че преди няколко месеца Кейт е отхвърлила предложене на Британското издание на Vogue..Ако изобщо Кейт се съгласи, то Кралският дворец трябва да одобри снимките.