Чий бицепс е по-голям - това е последната война във фолка!

От няколко месеца насам чалга сензацията Фики и ветеранът в попфолка Константин не спират да си мерят мускулите, състезавайки се кой ще оформи и извае по-добре тренирано и атлетично тяло.

Засега синът на Стораро категорично води класацията за най-напращели мускули, но във врата му все по-сериозно диша бившият на Райна, пише „Всеки ден".



Откак чалга сензацията Фики Стораро нахлу в бранша, мъжете в чалгата все по-сериозно започнаха да обръщат внимание на външния си вид, разбирайки, че сексът и визията наистина продават. Навремето някогашният спортист Константин спечели вниманието на фенките с огромни ръце, гърди и плочки, но след като си извоюва славата на Аполон, а и с течение на годинките брюнетът намали сериозно посещенията в залата и тялото му бързо изгуби форма.



Сериозен принос за това даде и алкохолът, към който Константин не крие страстта си. Певецът не съумя да спазва строгия хранителен режим и ежедневно блъскане в залата, заради което мускулите му се превърнаха в грамада мазнини, а плочките му се издуха в огромен търбух.

Спортистът в изпълнителя обаче се е събудил отново. Вече повече от месец изпълнителят на „Твърде късно" тренира ежедневно в залата.