Истинска война започна в чалгата заради очакваното лятно турне на „Пайнер”.

Такова нямаше в последните две години и именно на това повечето изпълнители отдават кризата в бранша, бръкнала дълбоко и в техния джоб.

За това сега всички подскачат от радост, че отново ще се чуят имената им по села и паланки и така ще си вдигнат рейтинга, а и потока от покани за участия по заведенията.

„Преди големите звезди се дърпаха от турнето и не искаха да се влачат цял месец по градчета и хотели, но сега всички нападнаха шефа Митко Димитров и водят битка кой да бъде включен в списъка. Има места за най-много 12 изпълнители, сред които е ясно, че ще бъдат Галена, Преслава, Анелия, Емилия, Илиян, Борис Дали, Андреа и Джена, пише pik.bg.

*Глория

За останалите места започна жестоко наддаване, като включително се предлагат и пари. Мария и Глория първи се сетиха да раздават подкупи, за да си осигурят място на сцената”, обясняват от димитровградската чалга империя.

Не по-малки амбиции обаче имали и Райна, Константин, Ивана, Ани Хоанг, Крум и Фики.

Всички са се юрнали да правят хитове и клипове във възможно най-кратки срокове, за да си осигурят участие в турнето и е ясно, че същинската война тепърва започва.

*Мария