В жесток конфликт влязоха бившите съотборници от ЦСКА Апостол Попов и Орлин Орлинов.

Двамата се нападнаха с грозни епитети и обвинения, а повод за това стана русокосата сексбомба Габриела Радославова, позната още като носителка на титлата Мис Джуки.

Не е тайна, че скандалният Орлинов имаше вземане-даване с блондинката, която се изявява като водеща в рубриката "Мисколегията" на предаването "Комисията Павлов" по ТВ7.

Габриела направи сърцераздирателни разкрития за това как Орлин я е биел многократно и я е унижавал. Настоящият халф на ЦСКА Апостол Попов пък незнайно защо се хвърли да брани хубавицата публично. Той изригна в социалната мрежа Фейсбук, където нападна своя бивш съотборник при "червените".

"Тоя боклук да не говори за ЦСКА! Таверните го чакат. Най-големият боклук, да не казваме истини за него. Този наркоман е за затвора", избухна Апата в профила на самата Габриела.

*Габриела и Орлин

"Да го вземат във "Витоша" при Бойко и при парите", добавя още роденият през 1982 година футболист. Не е ясно дали враждата между Попов и Орлинов не е започнала още по времето, когато те се преобличаха в една съблекалня. Двамата бяха съотборници в ЦСКА през есента на 2009 година под ръководството на Любослав Пенев. Орлинов обаче на няколко пъти бе изловен от треньора да не спазва режима и да гуляе по дискотеките, за което беше изгонен. Оттогава кариерата му върви стремглаво надолу.

Не за първи път манекенка се оплаква от буйния нрав на играча. Преди време силиконовата бомба Катрин Вачева дори заведе дело срещу Орлинов за побой.

Самият Орлин пък остана изненадан от тежките думи на Попов по негов адрес.

"Вие сигурни ли сте, че това е реалният му профил? Аз имах добро мнение за този човек. Играли сме заедно. Той луд ли е, тъп ли е да говори такива неща! Ще му се обадя, за да се изясним. Нямам какво да му отговарям", категоричен беше Орлинов, пише ''България Днес''. На въпрос дали Апата не се опитва да защити Мис Джуки Габриела Радославова, Орлинов отговори:

"Кой ще я защитава тая? Не поддържам контакт с нея. Тя никога не е имала нищо с мен. Всичко, което говори, са пълни глупости", бяха думите на футболиста.

*Орлин

Мис Джуки пък заяви, че най-вероятно става въпрос за фалшив профил на Апостол Попов. Самата тя доста се усъмнила, когато Апата започнал да плюе наред.

През изминалата есен Орлинов игра за новака в "А" група "Любимец", но само преди дни разтрогна договора си. Той призна, че всичко в този клуб е сбъркано, а заплатите не са плащани навреме.

"Нямам оферти от други български отбори и ще си търся клуб в чужбина", разкри юношата на "Олимпик" (Тетевен).

*Апостол