Лидерът на Атака Волен Сидеров е готов да се извини на водещата на „Господари на ефира" Мария Игнатова за това, че я нарече "проститутка".

"Аз съм готов да се извиня на всеки, който се чувства обиден от мен", заяви в кулоарите на НС националистът, предаде news.bg. Той обаче не приема закачката на "Господари на ефира" с него, когато атакисти го защитаваха с маса над главата му при сблъсъците пред централата на партията. Сидеров припомни как към него са летели павета и камъни.

"Смятате ли, че това е нещо, с което може да се подиграват, застрашено бе здравето ми, в този момент можеше да ме удари камък, паве и буквално да ме претрепе", изтъкна лидерът на националистите. - "Вече седмици наред виждам някакви упражнения, опити за подигравки как аз съм се крил под масата", коментира Волен Сидеров и допълни:

„Никога не съм се крил под масата. Аз съм човек, който винаги излиза с името си. Редно ли е да се прави гавра, защото "Господари на ефира" не веднъж се гаври с мен."

Според него не отива на продуцентите да се шегуват със ситуация, в която някой може да загуби живота си. "Магърдич Халваджиян би трябвало да каже поне едно „Благодаря", че аз 8 години в този парламент отбранявах арменската кауза", заяви Сидеров и припомни, че 6-7 пъти националистите са внасяли в НС декларация срещу арменския геноцид, пише lifestyle.bg.

Той като арменец би трябвало да каже : „Благодаря, че единствено ти, Сидеров, и твоите колеги от Атака, този въпрос го поставяте за признаване на арменския геноцид", каза атакистът и изрази възмущението си, че продуцентът го съди.

Лидерът на Атака обясни още, че не си е поръчвал проститутки миналата година в Париж. Според ТВ СКАТ 15 000 евро за една седмица изхарчили Сидеров и благоверната му Деница Гаджева във френската столица. Той обвини собственика на телевизията Валери Симеонов, който му беше кум на сватбата с Капка Георгиева, че разпространява 17 порно канала, два от които за гей порно.

"Не съм си поръчвал проститутки", категоричен бе Волен. Средствата за воаяжа с любимата Деница, по думите му, били лични, а не държавни.