Въодушевената зала дълго аплодира прекрасните солисти, оркестър, балет и хор на Музикалния театър.

По всичко личи, че това ще бъде една от най-успешните постановки в афиша на трупата, която се радва на все повече нови почитатели и признание в последните два сезона.

Триумфът на първокласната постановка на „Хубавата Елена” не беше изненада за меломаните, тъй като е създадена от най-успешния тандем в жанра за последните години, носители на редица професионални отличия - режисьорът Марио Николов, диригентът Юли Дамянов и техните колеги от постановъчния екип – Николай Николов, Цветанка Стойнова, Ива Павлова, Антоанета Алексиева, Светлин Ивелинов, Людмил Горчев.

Впечатляващото актьорско и вокално присъствие на главните изпълнители Валентина Корчакова, Пеньо Пирозов, Александър Мутафчийски, Христо Сарафов и колегите им от звездната трупа на театъра бе прекрасно допълнено от красиви костюми, удивителна сценография, мултимедия и запомняща се хореография с брилянтни солист-балетисти.

Това видяха и чуха стотиците зрители – почитатели, политици, общественици и колеги, изпълнили за пореден път залата на театъра. Десетките цветя и кошници от : Министър-председателят Бойко Борисов, Вицепремиерът Томислав Бончев, Министърът на културата Вежди Рашидов, Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, Жени-ГЕРБ, Специалният пратеник на ООН за Близкия изток Николай Младенов, Директорът на НДК Мирослав Боршош, проф. Александър Джеров, КНСБ и др, допълниха възторжената подкрепа от страна на присъстващите в залата и дълго нестихващите аплодисменти на финала.

Ако сте пропуснали това удоволствие, доставете си го на 7 май, когато е втората премиера на спектакъла. Заслужава си във всяка минута от магията на оперетата наречена „Хубавата Елена”, с прекрасната музика на един от създателите на жанра Жак Офенбах и първокласната трупа на Националния музикален театър.