Пясъци, палми и слонове са екзотичните предложения, сред които родните звезди ще посрещнат новата 2011 година.

Повечето от тях ще карат Коледа у дома, а след това заминават на топло за Нова година и първите дни на новото десетилетие, издава "Монитор".

Сред пясъците новогодишната нощ са се заканили да срещнат Калин Врачански и екранният му брат от „Стъклен дом” Бойко Кръстанов. Те ще заминат за Алжир. Очаква се с Бойко, който утре навършва 23, да бъде и моделът Ива Янкулова. Тези дни се снимат епизоди за новия сезон на „Стъклен дом”, но това е до Коледа, а след това актьорите имат две седмици ваканция.

Звездата от „Забранена любов” - Ники Илиев, пък ще води гаджето си Саня Борисова в Дубай. Сред арабските пясъци ще ги посрещне сестрата на Саня.

Моделката Диляна Попова, която в последно време гради усилено филмова и тв кариера, ще замине за екзотичния Тайланд. Тя ще пристигне в Банкок с пет приятелки и един мъж, който обаче не е новото й гадже.

Наталия Симеонова и дъщеря й Вики ще посрещнат празниците в Ню Йорк. Двете дами ще бъдат на гости на сестрата на Наталия. "За коледната нощ сме замислили голям маскен бал, а Нова година ще посрещнем на Тайм скуеър, под прочутото огнено кълбо. Но най-важното за мен е, че ще бъда с любими хора и в този случай мястото не е важно", твърди водещата на "Море от любов".