Древна китайска поговорка казва, че ако дълго седите на брега на реката, ще видите как по нея минават... приятелите ви на яхта с плеймейтки! Една забавна лятна игра на любимата Мастика Карнобат, може да ви направи участник в няколко горещи приключения в края на лятото. Част от звездите от миналогодишния конкурс Playmate Of The Year Анна-Мария, Брита, Даная, Даниела, Марешка и Миглена заминават за гореща почивка с круиз из Бяло море. И не, няма да са сами! Ще бъдат с някой от вас! През юни плеймейтките изгряха на една впечатляваща фотосесия и техните лица заблестяха на лимитираната серия Мастика Карнобат Playmate.

Момичетата станаха част от иновативен за българския пазар проект, като сексапилните им снимки са инкрустирани върху любимата напитка, носеща горещия символ на #Playmate. Няколко месеца по-късно, красавиците ще са и голямата награда, за трима късметлии, които ще имат възможността да посетят круиз с яхта в Бяло Море, именно в тяхната компания. Ние вече си го представяме... яхта, плеймейтки, ледено студена Мастика Карнобат и едно необятно Бяло море... Ау! За да не останете само с мечтите си, а да качите снимки и във Фейса, така че всички да разберат, къде сте били – не се колебайте и се включете в играта!

И не мислите, че Playmate изненадите свършват до тук, защото ако е така определено имате нужда от една ледена Мастика Карнобат, за да се освежите. Вземете от лимитираната серия, защото освен круиза, може да станете и горд притежател на VIP покана за финала на Playmate Of The Year 2018, когато на 7-ми септември в Bedroom Beach, ще бъде обявена и победителката за 2018-а година.
Та, не стойте на брега на реката, а се включете в играта, защото поканите са само 20, а късметлиите, които ще се возят на яхта 3! Играй и спечели. Научи как на www.karnobatska.bg/mastika