Голямата тайна на рапъра Криско и плеймейтката Ася Капчикова е разкрита.

Двамата всъщност никога не са били гаджета, всичко е било сделка и взаимна реклама, пишат от “ШОУ”. През цялото време, докато се представяше за половинка на габровеца, Асето си е имала сериозен приятел. Наскоро обаче спонсорът й я е натирил, тъй като не могъл повече да издържи на медийния шум около любимата му и изпълнителя на „Почивни дни”.

Малко преди конкурса „Мис Плеймейт” се заговори за интимна връзка между Криско и Капчикова. След като я провъзгласиха за победител, двамата започнаха да се появяват тук-там заедно и да парадират с любовни чувства. Достоверен източник на „ШОУ” внесе яснота и обясни цялата схема на фалшивата любов. Носят се слухове, че все пак преди време рапърът и танцьорката са изконсумирали любовта си за една нощ.

След това обаче си останали приятели. И решили като другар на другар да си помогнат. Няма какво да се лъжем, за Капчикова се разшумя покрай Криско. Нисичкият рапър пък няма против подобни пиар кампании. Да не забравяме, че и той се появи в публичното пространство първо с порно клипче, а след това се чу колко голям музикант бил.

Всичко вървяло по мед и масло, но Асето си намерила истинско гадже. За него ни докладваха, че се казва Иван и противно на очакванията не е чичко, а е някъде на около 32-годишна възраст. Собственик е на заведение в близост до София. Има намеци, че именно той е помогнал на любимата да стане “Мис Плеймейт”. И предишни години е имало спекулации, че титлата се купува. Иван и Ася заживяват заедно.

Тя си позволява дори да снима „Черешката на тортата” в дома на бизнесмена. Въпреки че на мястото се появява Криско. Отново за заблуда на зрителите, че всъщност двамата са много щастливи и делят един покрив. Всичко това дошло много на хлътналия бизнесмен, който преди седмица - две е теглил чертата и изгонил Ася. Не е подходил обаче като повечето паралии и не си прибрал подаръците от Капчикова. Дори й е оставил „Мерцедес”-а, който й купил наскоро.

Естествено, колата не е на нейно име, получава само правото да се движи с нея. Скъпият телефон също си остава в нейните ръце, както и безброй други “малки”, но скъпи подаръци – бижута, парфюми, козметика. От немай къде, Ася е принудена отново да си изкарва парите с танци и след раздялата си с бизнесмена е отпрашила за Слънчев бряг, където ще заработва през лятото.

Междувременно тя и Криско обявиха, че вече не са заедно. Това им действие е провокирано от заплахата на вече бившия й, че ще се разприказва пред медиите и ще разкаже за долнопробната лъжа, която двамата спретнали в публичното пространство.