11-годишният Круз Бекъм, най-малкият син на Дейвид и Виктория Бекъм, отдавна се стреми към музикална кариера и най-накрая показа заложбите си с парчето „If Everyday Was Christmas”.

Седмица преди Коледа, новоизлюпеният певец представи и видеото към песента, в което участват братята му Бруклин, 17 г., Ромео, 14 г. и сестричката му Харпър, 5 г.

Бруклин и Круз карат скейтборди около Лондон, а Ромео и Харпър се виждат в по-малко кадри (дали ги е срам от камерата?). В клипа не участват мама и татко Бекъм, но децата компенсират липсата им повече от добре.



Всички приходи от продажбата на сингъла в iTunes отиват за благотворителната организация „Make Some Noise”, което определено прави чест на малкия Бекъм.

Ако някога сме се нуждаели от доказателство, че семейство Бекъм са фабрика за звезди, то успехът на Круз го показва. Веднага след като Дейвид и Виктория започнаха да публикуват в Instagram певческите заложби на сина си, той събра завидна фен база в социалната мрежа, карайки всички да очакват с нетърпение първата му официална изява.

Известността му постигна такива размери, че дори мениджъра на Джъстин Бийбър, Скот Браун, се зае с кариерата му. Естествено, за славата на Круз помагат ангелските му глас и външен вид.

Песимистите в нас говорят, че участието на децата от семейство Бекъм в клипа към първата песен на Круз е хитър ПР ход, но на кого му пука, когато резултатът е толкова очарователен и подклажда празничното ни настроение, пишат от Cosmopolitan.