Меган Фокс е новата властелинка в мокрите фантазии на мачовците. Звездата от "Трансформърс" е най-желаната секси мишена за 2010-а, отсякоха издателите на няколко големи мъжки списания.

В техните класации Меган бие по чар останалите тайфуни с нежни имена. Красавицата е абсолютно наясно с цената си и не пропуска да спомене в интервюта как обича да го прави и колко е перверзна. 24-годишната актриса и модел измести от върха манекенката Жизел Бюндхен, която през последните две години беше най-желаната партньорка за секс на силния пол по цял свят."Мъжете и жените ме харесват. Спазвам строга диета и се потя във фитнеса по няколко часа на ден. В страхотна форма съм и няма да разочаровам никого", кълне се Меган, за която се говори, че е бисексуална.

Преди броени дни модният корифей Джорджо Армани пусна новата си реклама точно с Фокс. Тя е по бельо - феноменално еротична.
"Много се надявахме, че по време на снимките ще се скъса презрамката на сутиена й. Или пък бикините върху изваяното й дупе ще се свлекат. Толкова е гореща, че ни се искаше да ни сгрее още малко", споделят фенове на Меган от екипа на дизайнера.