Колегите на певицата открито я наричат „гола амбиция“, отричат гласовите й данни и се стремят да я отстранят от гилдията.

„Завиждат ми“ - контрира от своя страна изпълнителката на „Докрай“ в опит да се защити от нападките.

И извън бранша Андреа изгуби повечето от приятелите си - пише „Уикенд“. Певицата контактува само с 2-3 девойки, с които другарува от ученическите си години. Всички останали, включително и доскорошната й приятелка Николета Божинова, отдавна са изтрити от телефонния й указател.

„Не вярвам на никого. Мразят ме и ме саботират, защото съм пробивна и постигам успехи“ - отсякла Теодора Андреева, както е истинското име на Андреа. Към днешната дата в бранша тя конктактувала само с Анелия. Извън сцената дружките й се брояли на пръсти. В обкръжението на блондинката още се говори за предателството на бившата й най-добра приятелка Николета. Двете се скарали заради футболиста Валери Божинов. Плеймейтката се загаджила с него без позволението на Андреа. Преди години певицата бе гадже с Божинов, преди той да забремени Алисия и да я зареже заради Николета Лозанова.

„Николета наруши неписаното правило да не върти любов с бивши гаджета на приятелки“ - коментират запознати, допълват от kliuki.bg.