Страхотна порция мазнене изнесе екипа на Магърдич Халваджиян към един от участниците в "Маскираният певец". През целия сезон на предаването, всички от Гала до Гаро не спираха да ласкаят Вальо Михов, който се криеше под маската на Бухала. От това какъв джентълмен до колко стойностен човек е, не спираха да повтарят заучено панелистите.

Още от самото начало на шоуто стана ясно, че под маската на пернатото се крие именно бившият президент на Българския футболен съюз. Затова и всеки път журито не спираше да четка до досада Михов, какъв достоен българин е и какъв невероятен подбор на песни прави в шоуто. Нищо чудно, че този образ оцеля почти до финала на предаването. Ако правим заключения по това, което се пишеше за Бухала в социланите мрежи, то неговото време в шоуто е изтекло доста преди полуфинала. Но поради други причини, продуцентът е държал Валентин против зрителския интерес към отдавна разкрития образ. Даже е строил екипа да ласкае до досада достойнството на белокосият мъж.

Ето, че миналата вечер Михов най-после свали маската си, а за финал изнесе музикален рецитал и реч като за получаване на Оскар. Видимо развълнуван от участието си в шоуто, Михов сподели: „Искам искрено да благодаря на професионалния тим, който създаде това предаване и на неговия стратег Магърдич Халваджиян. Никога не съм пял, стараех се като ученик. Благодарение на музикалните корифеи на това предаване, направих нещо, което хората оцениха. От все сърце желая успех на оставащите маски. Има големи таланти сред тях. Да ви се похваля - пред вас стои единственият жив човек, който е минал цялата йерархия на футбола в Европа.“ Той благодари на зрители на NOVA за активната позиция и любопитството, с което следят прекрасното предаване „Маскираният певец”. 

Следващата събота – 16 ноември – шоуто, в което всяка известна личност в България е заподозряна в участие, продължава. Тогава на сцената ще видим новите изпълнения на Розата, Кукера, Пчелата, Гарвана, Шапката, Пилето и Принцесата. Нека заедно да разкрием мистерията кой се крият под тези маски и кои от тях ще стигнат до финала. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България в събота (16 ноември) от 20:00 ч. по NOVA.