Ако си спомняш прекрасните 90 години на миналия век, шансовете да си бил част от технологичното чудо, са огромни. Автентичното на тази година беше фактът, че всичко излизаше точно сега, нямаше аналог и трябваше да проверяваме дали можем да се справим с него или не.

Някои експерименти се получаваха и така вече в период от много години получаваме Playstation, други нямаха този късмет. През 90-те години всяка компания се опитваше да предложи най-доброто и да ни изненада с най-добрата цена. Понякога работеше, друг път не толкова, но след като нищо нямаше аналог, ние бяхме щастливи на всичко ново, което излизаше в магазина, а това бяха джаджи като:

Голямата Nokia с популярната змия. Преди много години липсваха чат програмите и се налагаше да пишем със смс-и. Това означава, че блъскахме копчетата като луди, тренирахме за туитър, защото имахме само 140 знака и се правихме на разсеяни. Имаше една важна екстра в старите телефони - те бяха танкове! Можехме да отваряме бири, да подпирам входната врата и редица други.