Те са две от големите имена в тениса. Но дори и невероятната игра на Рафаел Надал и Анди Родик не успяха да задържат вниманието на влюбените гълъбчета за дълго, пише "Дейли мейл".

Кайли Миноуг и приятеля ù Андрес Веленкосо изглеждаха доста разсеяни, докато подкрепяха сънародника на Андрес на финалите на ATP World Tour в Лондон.

42-годишната певица и испанецът бяха заснети как си разменят целувчици, докато седяха сред публиката в O2 Arena.

Облечена в жълто-кафяво кожено яке, черна блуза и панталони, Кайли се бе сгушила до приятеля си и не сваляше ръка от крака му.

32-годишният модел Андрес бе въодушевен, след като видя как тенисист номер 1 в света победи в три сета американеца.



*Кайли Миноуг и приятеля ù Андрес Веленкосо изглеждаха доста разсеяни по време на тенис срещата между Рафаел Надал и Анди Родик миналата вечер



*Влюбени до уши: Кайли не сваля ръка от крака на приятеля си през цялата тенис надпревара (Снимка: Getty Images/ Guliver)



*За кого си? Испанецът се уверява, че Кайли подкрепя неговия сънародник Рафаел Надал

По едно време приятелят на изпълнителката на "Better than Today" започна да ù разяснява нещата за тениса.

Тя слушаше със зяпнала уста, докато той строго размахваше пръст, най-вероятно, за да се увери, че австралийската изпълнителка подкрепя неговия фаворит.

Тя определено влезе в духа на играта и дори повдигаше радостно ръце, докато останалите около нея аплодираха.



*Давай! Певицата оказваше ентусиазирано подкрепата си през целия мач в О2 Arena в Лондон

През последните месеци Кайли е заета с представянето на редица сингли от последния си албум “Aphrodite”.

След последвалия успех на синглите "All The Lovers" и "Get Outta My Way", тя записа "Better Than Today", който ще излезе на 6 декември.

Видеото към новото парче връща Кайли към нейната колоритна визия от хита ù от 2000г., в който танцува върху бар в оскъдно облекло.

Кайли изпълни "Better Than Today" в студиото на X Factor миналия месец и на концерта “Деца в нужда” преди няколко дни. Наскоро тя издаде и дует "Higher" с приятеля си Тайо Круз.

*Андрес щраква играта