На 2 февруари се навърши една година от премиерата на хита на Джена “Всичко знаеш”, който е много специален за нея. На първо място, защото в клипа участва мъжа на нейното сърце, Атанас Стоев-младши.

За една година се случиха много неща в техния живот - двамата сключиха брак и в момента са в очакване на своята първа рожба. “Всичко знаеш” беше първия проект, с който Джена стартира своята музикална 2016 година.

Песента бързо влезе в сърцата на изкушените от поп фолка и се превърна в хит. Автор на музиката и текста на “Всичко знаеш” е самата Джена, а аранжиментът е създаден от Боби Павлов.

В момента певицата се е отдала на майчинството, в очакване на своя първороден син. Джена официално прекрати клубните си изяви на 21 януари. Последното й клубно участие беше в популярно нощно заведение в Пловдив, а вълнението за Джена и всички гости беше огромно. Като всеки артист с успешна кариера и звездата на телевизия “Планета” би искала да се завърне на сцената възможно най-бързо. Тя смята, че това ще се случи най-вероятно през лятото, а дотогава ще поддържа връзка с почитателите си в социалната мрежа.