Тази пролет Веселин Маринов ще изненада своите почитатели с новия си самостоятелен албум, 28-ми в неговата дискография, който ще носи заглавието “Представи си...”.

Изпълнителят обяви, че появата на диска ще бъде през април и ще е съпътствана с голямо турне, на което ще бъдат представени песните в него. Голямата изненада за почитателите на Веселин Маринов е, че всяка седмица до поява на албума, в неговия YouTube канал - Веселин Маринов, той ще публикува по една нова мелодия:

“След около месец ще държите в ръцете си новия ми албум “Представи си...”. Дотогава обещах да ви споделям по една песен всяка седмица. Ето я и първата - “Моето момиче”, надявам се, да ви хареса”, написа той в официалната си страница във Facebook.



Песента е по музика и аранжимент на Красимир Гюлмезов, с който Веселин Маринов от години работи заедно. Композиторът бе удостоен и с честта да сформира оркестъра за големия концерт “35 години на сцена” в зала “Арена Армеец”.

Стиховете на “Моето момиче” отново са написани от Мариета Ангелова, под чието творческо перо са се родили едни от най-обичаните песни на изпълнителя. Всички негови почитатели, докато слушат “Моето момиче” в YouTube, могат да четат текста и така по-лесно да го научат, за да могат да пеят заедно с Веселин Маринов по време на пролетното му турне.