На хоризонта се появи поредният "приятел" на Майкъл Джексън, който ще изкара солидно количество пари на гърба на вече покойния Крал на попа.

Мъжът, чието име е Рон Нют, твърди, че навремето е бил много близък с Джако. Дотолкова, че певецът му позволил да заснеме ексклузивни кадри от бекстейджа от турнето му Triumph, през 1981 г., пише bliasak.bg.

Рон Нют споделя пред американска медия, че е бил страшно впечатлен от успеха, който е пожънала последната лента за Майкъл Джексън - This Is It.

Мъжът заявил, че е заснел малко над 60-минутен материал, който може да стигне за втори филм за Краля на попа. В него ще има кадри на Джако и братята му, как певецът танцува, пее и сам режисира музикалните си шоу-спектакли.

Рон Нют се похвалил, че вече е получил няколко оферти за покупка на материала му, но той все още изчаква, за да се възползва от най-добрата от тях. И, естествено, от най-печелившата.

Новината за евентуалното пускане на втори филм за Майкъл Джексън се разпространи вчера, 29 август, на рождения ден на Краля на попа.

Вижте видео:

"This is it" трейлър

Jackson 5, TRIUMPH Tour, Los Angeles, 1981 - "Can You Feel It"