Прокълната ли е "Фермата"? Това се питат всички след поредната злополука в риалити формата, който стартира в родния тв ефир преди седмица и нещо. Първо състезателката по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, след това гайдарят Стоян беше размазан от дървена талпа, а сега и македонецът Миро пострада.

Той се хлъзна по време на работния процес и му се наложи да скочи от покрива, за да предотврати по-сериозно падане с резачка в ръка. "Точно бях взел резачката, когато се хързулнах по покрива. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си", разказа той след тежкия инцидент. При приземяването си македонецът се контузи тежко - десният му крак посиня и жестоко се поду около глезена.

Миро се опита да издържи, но до вечерта вече виеше от болка и не можеше да ходи. Той напусн шоуто, за да му бъдe нaпрaвeнa рeнтгeнoвa cнимкa, а Hotnews.bg разбра, че той също напуска предаването. Останалите участници останаха силно притecнeни и прeдлoжихa дa нaпрaвят курбaн c нaдeждaтa тoй дa cлoжи крaй нa нeщacтиятa.