НАЙ-НОВОТО ПАРЧЕ НА ГРУПА МАСТИЛО - ВЪГЛЕХИДРАТИ – ЩЕ ЗВУЧИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЖИВО НА 22 АПРИЛ  В SOFIA LIVE CLUB.

Година след като една от най-желаните дами на българската музикална сцена – ВИКИ стана майка, МАСТИЛО отново са на сцената и ще ни зарадват с нов сингъл – ВЪГЛЕХИДРАТИ!

Закачливите заглавие и текст на парчето носят леко и приятно послание към представителите на нежният пол. Разбира се говори за любов и колко сме зависими от нея, също както от въглехидратите.

Последното парче на бандата е “Само аз и ти” и беше специално и лично послание на Вики към нейният любим. Клипът на “Само аз и ти” беше заснет по време на националното турне на Мастило в края на 2015 година и е с весели и лични кадри от концертите.

Малко след като “Само аз и ти” се появи в пространството, се появи и дъщерята на Вики – Маргарита.

Още в началото на 2015-та година Мастило отвориха нова страница и излязоха със сингъла “Прости ми”, който е с категорично различно звучене и визия. От тогава насам, Мастило работят в посоката на динамично и модерно звучене, силно визуално присъствие по време на live изпълненията, в компанията на гост музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и момичетата от ЛА ТИ ДА.

Заедно с премиерата на ВЪГЛЕХИДРАТИ, Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години.

Освен основните членове на Мастило - Виктория Терзийска и Десислав Данчев, заедно с групата на сцената ще бъдат и гост музикантите: Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от ЛА ТИ ДА, DJ support by STЕ́PHANE LOVE.