Албена Вулева и княгиня Калина са станали като сестри. Скандалната водеща и дъщерята на цар Симеон II имат съвсем еднакви черти, особено след операциите на носовете си.

Овалът на лицето, брадичките и формата на очите им са идентични, констатират по-наблюдателни зрители. Освен това през повечето време и двете са руси. Двойничките нямат и голяма разлика във възрастта - княгинята е родена през 1972 г., а Албена - през 1975 г.

Въпреки очевадната прилика не се е случвало двете да бъдат сбъркани една с друга, тъй като царската щерка живее в чужбина. Но от снимки и кадри по телевизията феновете на виповете веднага правят асоциации за приликата между двете. Между тях обаче има и две основни разлики. Едната е цветът на очите - Вулева е с кафяви, а Калина е синеока. Другата разлика е във вулгарното излъчване на ВИП брадърката като контрапункт на далеч по-изисканата Сакскобургготска.



Калина минава за бунтарка в аристократичните среди, често нарушава етикета и събира погледите на европейските благородници с неподходящи облекло и прическа. Въпреки това от дете е възпитана да се съобразява с потеклото си и никога не би стигнала до просташките изцепки на рускинята. Един от най-големите й гафове е увреждането на носа от операция. Говорители на семейството на бившия премиер обявиха, че е резултат от възпаление на хрущял, но отдавна се носи мълвата, че Калина редовно е злоупотребявала с кокаин, от което е пострадал и носът й.

Вулева пък търпеше критики за визията си още от времето на „Сигнално жълто", когато сравняваха лицето й с това на Мис Пиги. Водещата взе мерки да се разкраси, но безрезултатно. „Нищо, сега поне прилича на царска дъщеря", бъзикат я зевзеци, пише ''Всеки ден''.