Устатата тв водеща Албена Вулева е сред кандидатките, които ще се борят в конкурса „Секссимвол на годината”, организиран от светското издание paparazzi.bg.

Блондинката, която не блести с особена визия, си оспорва челното място с Евгения Калканджиева и спряганата за любовница на нейния мъж Тачо Зорница Линдарева.

Гласуването ще продължи още ден, като всеки може да даде своя вот за любимата си ВИП персона във Facebook. Победителите ще бъдат обявени този петък на парти в столичен клуб.



До момента Албена води с около 40 процента пред Линдарева, а шефката на агенция “Визаж” е на трето място.

В категорията „Секси двойка” номинирани са Петко и Яна Димитрови, Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева, футболистът Благой Георгиев и неговата любима – 18-годишната Куини-Алис Николова.

За най-сексапилни популярни майки се състезават танцьорката и фитнес гуру Биляна Йотовска и плеймейтката Биляна Евгениева. Титлата „Риалити секссимвол” пък ще си оспорват Елена Кучкова, Бориса Тютюнджиева и Кали.

Организаторите на проявата аргументираха попадането на Албена в няколко категории с невероятните и зрелищни скандали, които спретна, докато беше участник в последното издание на шоуто „ВИП Брадър” миналата година.

Запазената й марка беше непрестанното плюене на всичко и всички.