Претоплена манджа срещу заплащане предлага Албена Вулева. Вулева продава абонамент за канал, в който излъчва първия сезон от предаването „Сигнално жълто“, с което стана популярна преди години. Хапливата водеща успя да разгневи десетки популярни лица, които не пропускаше да оплюе във всеки един удобен момент. Сега блондинката е решила да им припомни какви гафове са правили. От 9. 99 до 50 лв. събира дъщерята на Захажаева, за да пуска стари видеа.

Най-вероятно подготвя и онлайн предаване. Началото тя поставя с лайфове в ютуб, които за съжаление на аудиторията й често са посреднощ. Тя нищи най-различни теми от политиката, през риалити, до секс. Водеща прави планове да кани гости, но категорично заявява, че няма да са известни, а успели.

Скандалната журналистка само загатва какво точно ще излъчва в епизодите, като в един от тях не пропуска да зачекне и Гала. Двете не мелят от години, а сега Вулева разпалва тлеещия огън помежду им като припомни как по онова време на участие Гала се появява с доста по-малка от краката й обувки.

Освен на старите лаври, на които разчитат за нови финансови постъпления, Вулева прави еротични фотосесии, които отново са достъпни до масата само и единствено срещу абонамент, писа „България Днес“.