Дизайнерката Миглена Каканашева вбеси почитателите си във Фейсбук. Мегз публикува снимки от посещението ѝ в частна детска градина. Красавицата сияе в бяла рокля, която подчертава коремчето ѝ. Дизайнерката все още не е признала официално дали е бременна от приятеля си бизнесмена Румен Рончев, но посещението ѝ в частната детска градина накара феновете ѝ да предположат, че още отрано Мегз се е заела да проучи кои са най-добрите места за отглеждането на детето ѝ.

„Мечтали ли сте си някога децата ви да растат в едно от онези места със световна класа - точно като от филмите? Модерна, но уютна среда, био храна, всички последни нововъведения за отглеждането им. Представяли ли сте си просто спокойно да ги оставите в ръцете на екип от абсолютни специалисти, които да посеят семената на това да бъдеш достоен човек у тях? Да ги научат на отношение към природата, към другите и към тях самите. Да стимулират креативността и изградят знанията им. Знаете колко мечтая да стана майка и напоследък се интересувам много от темата.

Искам само да ви кажа, че това какъв избор за детска градина ще направите е един от най-ключовите избори, които някога ще правите изобщо за вашите деца. То поставя едни от най-важните основи. И точно от това какви са били тези основи зависи дали децата ви ще надграждат и успяват в живота занапред, или дълго ще се борят с чувството на несигурност и недостатъчност. Аз съм тотален фрийк-контрол с безмерни страхове, когато обичам и нещо е важно за мен, но съм убедена, че тук бих искала да оставя един ден детето си.Тези дни ще кача втори пост, в който ще ви запозная със системата на обучение, атмосферата вътре и невероятната градина, пълна с всякакви развлечения“, разказа Мегз.

Постът ѝ в социалната мрежа отприщи вълна от негативни коментари. Причината за недоволството на феновете стана таксата на детската градина, която е над 6000 евро. „Аз се чудя как не я е срам тази "госпожица", много ми е интересно как едно семейство, което живее що годе "добре" с около 1500 лв (в най-добрия случай) месечно, как по-точно може да си позволи тази така наречена "приказка" за своето дете. Направо не е смешно, а жалко!“ „Ох, Меги, преди беше толкова праведна и такива хубави и верни неща пишеше. Сега какъв е тоя ПР на тази детска градина, що за глупости пишеш? Как така е нормално тези цени за детска градина? Едва ли теб твоята майка те е водила в такава детска градина: 1-во, защото преди е нямала възможност и 2-ро, защото преди е нямало такива... пак си пораснала добре! Май забрави и ти откъде тръгна... много жалко!“