Плеймейтката Мартина Юрукова избухна на стори в личния си профил в Инстаграм. Нейният гняв бе породен от дами, които не харесват стила й и начина й на поведение и я затрупват със злобни съобщения. Афектирана от думите им, тя не след дълго лично се обърна към всички тях. "До жените, които ми пишат романи, за да ми обясняват точно колко съм грозна, анализирайки всяка моя черта:

Благодаря, че давате времето си за мен, но по-добре го оползотворете като палите всеки ден по една свещичка да не ме срещнат мъжете ви." - написа Юрукова, а текста бе придружен от емотиконка целувка, изпратена към хейтърите. По-късно тя публикува и чат, между нея и потребителка от социалната мрежа Фейсбук, в който разкрива какви точно грозни думи е принудена да търпи.

Припомняме, че блондинката се хвали с тънката си талия, с която е природно надарена, както и с пищния си бюст, а съвсем скоро напълни задните си части със силиконови импланти. Мартина Юрукова е сред най-актуалните плеймейтки. Тя бе спрягана за победител в изданиетo на конкурса “Плеймейт 2016”, но се нареди на четвърто място, въпреки че зае първо при зрителския вот.

източник:Трафик нюз