“Мистър Президент” е озаглавен новият проект на Екстра Нина, който е дует с Kristis Kesaras.

Видеоклипът вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета“, а феновете на певицата побързаха да изкажат комплиментите си към нея:

“Тази песен е най-добрата на Екстра Нина! Този път случи на песен Екстра Нина!“, “Браво супер се е получило и визиите не са зле, даже много добре изглежда! Браво, да продължава в същият дух“, “Този клип надмина всичките ми очаквания! Екстра Нина винаги е била сила! Гордея се с нея! УСПЕХ!“, “Браво Нина, песента е много яка - имаш голям усет какво да правиш“, “Супер е, че продължава да пуска песни за феновете си!!! Личи си че много се е постарала!“, четем в първите коментари на меломаните.

Видеоклипът на “Мистър Президент” е реализиран във Валенсия, а режисьор, сценарист и оператор е Николай Скерлев. Песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, текстът е дело на Йордан Гергов, Зани Любенов и Адил Шур. Този път изпълнителката успя да изненада зрителите и с доста различна визия, като за стайлинга си тя се довери на Зани Любенов и на Ирене Гонсалес /грим и прически/.

“Скъпи приятели, щастлива съм да ви представя новия ми дует с Кристис Кесарас! Благодаря на всички, с които работихме по проекта, за професионализма и доброто настроение! Благодаря и на всички Вас за милите думи! Постарахме се и се радвам, че ви харесва крайният резултат“, сподели след премиерата Екстра Нина в социалната мрежа.