Деси Слава отлетя за Америка с двамата си любими мъже - своя син Майки и приятеля си Благой Найденов.

Преди заминаването си певицата сподели, че това ще бъде една вълшебна и много различна Коледа, защото след много години ще се съберат със своите роднини в Америка и заедно ще посрещнат Бъдни вечер и Коледа.

Деси, Благой и Майки вече са направили план и къде ще ходят. Задължително ще пият капучино в Sears Tower, на 96-тия етаж. Певицата вече е била там, но за Майки и Благой това ще бъде нещо ново като изживяване. Няма да пропуснат да посетят музея The Field, на брега на езерото Мичиган. Това е природонаучния музей, който е сред култовите забележителности в Чикаго, а популярността му ескалира след поредицата на Спилбърг за "Индиана Джоунс".



Те посетиха и мач на Chicago Bears, който се провежда всяка година на 25-ти декември и целия град е там.

Поводът за пътуването на певицата до Америка е нейното Коледно турне. На Бъдни вечер и Коледа - 24 и 25 декември, Деси зарадва с песните си сънародниците ни в Чикаго, а мястото на срещата бе емблематичната българска дискотека Escape Lounge.



На 27 декември гласовитата певица ще пътува до Лас Вегас, за да пее пред нашата общност в щата Невада.

Пътешествието ще бъде безспорно най-вълнуващо за сина на Деси - Майки, защото това е първото му посещение в САЩ, откакто е роден. Изпълнителката се зарече, че ще му покаже родилния дом, където е изплакал за първи път. Баба му, Мариана, е запазила пъпната му връв и със сигурност сега е дошъл моментът да я оставят някъде в Чикаго. Майки ще се запознае и със своите първи братовчеди - децата на чичо му Марио.