Преди около седмица Теа Минкова и Наум Шопов обявиха, че ще стават родители. Теа е напълно категорична, че ще се отдаде на всяка важна част от майчинството, включително и на кърменето, независимо че преди месеци значително изду пазвата с импланти. Запитаната дали силиконът няма да пречи на кърменето, Теа отрече тази възможност.

Това ще е първо дете за влюбената двойка, което личи по изключителното внимание към всички въпроси, свързани с бременността, че е напълно планирано и желано. След като съобщиха добрата вест, че очакват наследник, двамата не спират да търсят съвети относно теми, свързани с бременността. Теа си върза червен конец против уроки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on

Под една от снимките си тя се интересува трябва ли да се влиза в басейни по време на бременността. Актрисата Ралица Паскалева й написа, че не трябва. Тя разкри, че е хубаво през този период да се плува, но не и в обществени басейни.

Теа разкри, че разбира, че е бременна след като виното започва да не й се нрави на вкуса. Отделно е придобила нови хранителни навици, като вече харесва наденица. Въпреки че е в петия месец, красавицата продължава да тренира балансирано, а коремчето едва й личи. Само преди ден тя защити дипломната си работа, както и взе изпитите си за втори магистър.