Влади Въргала твърдо е решил да стигне до финала на ''Вип Брадър'' и прави всичко възможно да спечели.

В това са категорични близки до семейството на актьора, които го оправдават, че се опитва с драматични, но неверни истории за развода с жена си да бъде по-интересен на зрителите и да увеличи шансовете си да спечели шоуто.

Причината била, че той искал да остане по-дълго време в Къщата, за да получи по-висок хонорар, а и популярност, от която се нуждаел за филмовите си проекти.

„Той не обича показността и през всички тези години е пазил близките си от негативите на славата у нас. Но сега за него е въпрос на оцеляване да вземе максимума от участието си в това шоу, дори ако трябва да изложи на показ личния си живот”, категорични са приятели на актьора, пише pik.bg.



Именно това по думите им била причината Въргала да признае за пръв път официално, че имал проблеми в брака си, защото бил алкохолик, както и че е загубил голяма сума пари.

В Къщата пък Съквартирантите разкриха, че зад решението на Тити Папазов да напусне "ВИП Брадър" стои именно актьорът.

Треньорът още в понеделник сам изявил желание да приключи участието си в шоуто. Обмисляйки обаче как да постъпи преди това, се консултирал именно с Въргала и той окончателно го убедил да излезе, отваряйки така за себе си пътя към първото място.