Женско царство окопира панела на "Маскираният певец", където единствен мъж остана Владо Пенев. Освен дежурните Марта Вачкова и Алекс Раева до тях седна и русата тв фурия Гала. Водещата на "На кафе" смени Азис в тазседмичното издание на риалитито, тъй като певецът в момента е в Щатите заради концерти с Галена.

"И миналият път се издъни, и сега, та затова избяга в Америка", обясни водещият Краси Радков, а колегата му Геро с кеф и задоволство заяви: "Да си седи там, на нас тука ни е добре с три очарователни дами!" Герасим не пропусна да поласкае Гала: "Ти беше номер 1 в панела на първия сезон на "Маскираният певец". Познаваше повече от мен! И как - мъжът й Стефан, по цяла нощ се ровеше в интернет, за да разбере кой се крие под маските..."

Появата на Гала в ефира тази вечер съвпадна и с личен празник на телевизионерката. Оказа се, че на днешната дата - 9 октомври, предаването "На кафе" стартира преди 21 години. Водещите не пропуснаха да се пошегуват по този повод. "То Гала е на 18... тя е водила "На кафе" непълнолетна. Три години по-рано след като се е родила", изгъбаркаха се подчинените на Магърдич Халваджиян.