Близначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов изкараха почти два месеца в Къщата на “Биг Брадър”, но този път не успяха да стигнат до финал.

“Не вярваме на този вот! Виждаме какво става във фейсбук, колко хора ни харесват. Откъде се взеха тези 84 %, така и не разбрахме”, в един глас обявиха те.

След излизането си от Къщата, Тризначките се отпуснаха пред “ШОУ”, за да разкажат за мръсните номера на продуцентите, живота си в Лондон, отношенията със Съквартирантите и в семейството си, пише blitz.bg.

Те признават, че брат им е бил в затвора.

''Албанците в Лондон ни предлагаха по 500 паунда на час само за да красим маси, искаха да ни правят проститутки, едвам се измъкнахме'', споделят още трите сестри.

- Съжалявате ли, че излязохте преди финала?
Надежда: Не, изобщо!
Вяра: Това са някакви измислени скандалчета, някакви стратегии, драми за незнайно какво.
Надежда: Не знаят и какво печелят даже. Те си мислят, че ще могат да продадат колата и да си разделят парите – въпросната коалиция, която се е събрала: “Да изгоним Тризначките”. Явно сме голяма заплаха...

*Снимка: Bulphoto

- Кога разбрахте за коалицията срещу вас?
Надежда:
Веднага!.
Любов: Още първия ден, като ги видяхме как реагират.
Надежда: Имахме една мисия за белене на картофи. И Борислав вика: “Не е важно как ще спечелим, дори и да е нечестно, но трябва да спечелим”.
Любов: И викам на “Биг Брадър”: “Тръгвам си, не съм тук на всяка цена!”.
Надежда: Да, обаче такъв шамар ни удари “Биг Брадър” като ни каза: “Подписали сте договор, ако не ви изгони публиката, няма да си получите хонорара.” И стиснахме зъби, за да издържим на тази лудост от тяхна страна.
Вяра: Те живеят във 2006-та година. Говоря за Стойка, ако щеш и Лили.. И Борислав. Много ги е яд, че сме спечелили.

- Наде, защо плака толкова много?
Любов:
А мен не ме ли даваха как плача?

- Даваха те, но Надежда сякаш по-тежко преживяваше участието си в “Биг брадър ол старс”.
Надежда
: Като казах, че майка ни е родила да страдаме ли? В началото, като сме се родили, е имало известен период, в който е имало някакви скандали, но такова нещо ние не сме преживявали до момента! И особено, откакто сме спечелили, сме живели в мир и хармония и сега попадаме при някакви надъхани...
Вяра: ... зверове, които не се спират. Той е ясно, че не визираме всички, а само Стойка, Борислав, Лиляна...