Златка Димитрова слезе насилствено от лъскавия си джип „Мерцедес” за над 120 бона и остана без кола. Бащата на сина й Мирослав Недков си е прибрал автомобила в началото на май, когато е разбрал за новия й любовник Галин Гочев, предава „Таблоид”. Обявената за Майка на 2016 година плеймейтка само за ден останала без транспорт, но новото й гадже бързо й дал ключовете от неговия „Рейндж Роувър”.

В момента бургазлийката шпори по морските улици именно с него. С Недев силиконовата красавица живя 6 години на семейни начала и го дари със син в края на 2016 г, но идилията им не трая дълго и около коледните празници на 2017 г. Миро я прокуди от дома си в столичния квартал „Банкя”. Димитрова се върна в родния Бургас, като дълго отричаше за раздялата с бащата на сина си. Тя споделяше в социалните мрежи само свои снимки и никъде не присъстваше любимият й.

Въпреки раздялата, двамата са поддържали прилични отношения заради наследника им, а Миро давал щедра издръжка. Отделно бизнесмена я остави да ползва джипа, който й подари – последен модел „Мерцедес”. Идилията обаче секна преди 2 месеца, когато разбрал, че вече бившата му има афера с плейбоя от бургаското село Гудово Галин Гочев.

Бесният едрогабаритен Миро бързо запалил колата си и пристигнал в Бургас да търси сметка на Черната Златка. Той не й простил, че си развява байрака по млади мъже, вместо да гледа сина им. Ядосан, си взел автомобилното бижу, което й подари само преди година. „Имаш си ново гадже, той да ти даде кола”, справедливо отсякъл той.

Джипът бе единственото, което остана на плеймейтката от връзката й с богаташа, който според слуховете има известни финансови затруднения, но в никакъв случай не може да мине за беден. Бургазлийката все пак сама призна, че има връзка с автомонтьора и собственик на автомивка Галин, като подели кадър, на който се прегръща с новия си любим. Той е в гръб, но е видно, че това не е бащата на детето й. Автомонтьорът пък добави няколко общи снимки, за да няма съмнения, че са заедно.