Макар доскоро Камелия да беше категорична, че домашното порно си е за вкъщи и не би го пуснала в медийното пространство, фолк дивата лъсна във в. „Уикенд”… именно в домашно порно.

Блондинката бе заснета да позира разкрачена, както майка я родила, пред обектива на любовника си, пише razkritia.com. Предполага се, че партньорът в еротичните сцени е нейният любим Цветин. На секс снимката се вижда как певицата е хванала в ръка дистанционно за климатик и без свян (и грим) е изперчила интимната си област.

Скандалът с домашното порно на Камито гръмна още миналата седмица и вече не е на дневен ред в светските хроники. Доскоро Камелия най-невинно твърдеше, че не е като други свои колежки, които излагат сексуалния си живот на показ под формата на домашно порно, секс клипчета и прочие. И ние тъкмо да й повярваме – хоп, порно! Макар то да се състои само от една снимка – фотото в случая казва всичко. Между Камелия и нейните фенове вече няма тайни, а интимната й прическа е една от най-обсъжданите в Интернет пространството.

Загадка остана само как от жълтата медия са се сдобили с еротичните снимки и дали фолк фурията сама не ги е предоставила на редакцията. Слуховете носят, че тук далеч не става дума за скандал със старо, наранено гадже, решило да си отмъсти (какъвто беше например случаят с адреналинката Яна). Според сайта bnews, Камелия е взела 10 000 лв., броени от в. „Уикенд”. Източници на Razkritia.com пък ни подшушнаха, че парите са си заслужавали, имайки предвид приличния тираж, който е донесла на таблоида рунтавата катеричка на Камелия.

Според мълвата фолк гърлата сама е предложила на изданието скандалните снимки. Безскрупулната блондинка поискала оферта за секс фотото, а сумата от 10 000 лв. била тъкмо по джоба на певицата. Точно колкото един хонорар, но без да й се налага да пее.

Практиката жълтите издания да си плащат за подобни фотоси не е от вчера. Много други медии дават луди пари, щом стане дума за скандал. Така например, когато лъснаха порно снимките със съпругата на Боян Расате, слуховете носеха, че таблоидът е броил баснословна сума, за да откупи сензационните фотоси. Съответно – в последствие са си възвърнали парите тройно.

Оказва се, че бизнесът със секс снимки е доста печеливш и за двете страни…

Вижте още:

Камелия: Ако имам домашно порно, то ще си стои вкъщи

Камелия: Знам къде е границата между еротиката и порното